High tea Utrecht

High tea Utrecht

Utrecht heeft op het gebied van eten en drinken zo goed als alles te bieden, je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel ergens in Utrecht beschikbaar. Dat geldt ook als je wilt genieten van een high tea in Utrecht, een activiteit die door een steeds bredere doelgroep ontdekt wordt en waar de rek dan ook lang niet helemaal uit is.

 

De high tea daar heeft veel meer weg van een heel stevig ontbijt

High tea is zoals de naam al doet vermoeden afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Daar werd opgemerkt dat de periode tussen de lunch en het diner te lang was zonder eten. Zo ontstond de high tea, als breekpunt tussen lunch en diner. Gek genoeg ziet een high tea in Utrecht er heel anders uit dan aan de andere kant van het Kanaal. Daar lijkt een high tea meer op een stevig ontbijt, met dus inderdaad witte bonen in tomatensaus en worst. Het is soms wonderbaarlijk dat mensen na de high tea nog ruimte hebben voor het diner.

 

Zo heb je nog eens de gelegenheid om met elkaar te communiceren

Een high tea in Utrecht is anders. Je krijgt heerlijke hapjes en verschillende soorten thee of koffie voorgeschoteld. Bij de high tea in Utrecht is vooral de setting, de locatie en de gelegenheid belangrijk. Het is meer dan alleen wat hapjes en een goede kop thee. Je hebt zo nog eens de tijd met elkaar in gesprek te gaan en niet voor niets wordt vaker en vaker een high tea gehouden in het kader van een verjaardag of een jubileum. Bijzondere ontwikkeling, zo merken ook de adressen waar een high tea in Utrecht mogelijk is, is dat het bedrijfsleven vaker een high tea gebruikt. Managers gingen voorheen naar dat spreekwoordelijke hutje op de hei, maar kiezen nu voor een high tea na bijvoorbeeld een fikse boswandeling. Onder het nuttigen van de hapjes en de thee wordt bijvoorbeeld vergaderd of gebrainstormd en komen de beste ideeën naar boven.

 

Vaak in combinatie met een fietstocht of een fikse (bos)wandeling

High tea is dus nadrukkelijk een activiteit met groeipotentie. Vaak wordt het gecombineerd met een wandeling of een fietstocht. Een high tea in Utrecht vindt plaats in een gezellige setting met alleen de lekkerste thee en al even smaakvolle hapjes. Ondertussen worden de locaties waar de high tea’s gehouden worden steeds veelzijdiger groter en gezelliger. En een high tea in Utrecht betekent dat je zeker voldoende ruimte over houdt voor het diner later op de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*