Horeca interieur is net zo belangrijk als goed eten op de kaart

Horeca interieur

 

We leven in een digitaal tijdperk waarbij alles maar online op social media wordt gegooid. Wist je dag 87% van de mensen een nieuw restaurant proberen omdat ze dit op social media hebben gezien? Of het nu gaat om een review of foto’s op Instagram, mensen raken getriggerd door beeldmateriaal. Het gaat niet meer alleen om foto’s van het eten, maar ook om het interieur. Ziet een restaurant er leuk uit? Welke kleuren zijn de muren? Welke stijl heeft het restaurant?

Hoe je restaurant of horecagelegenheid er uitziet is van essentieel belang. Het kan ervoor zorgen dat je meer mensen aantrekt en een nieuwe doelgroep aanspreekt.

Zorg er daarom voor dat je horeca interieur helemaal up to date is en dat de sfeer in je horecagelegenheid overeenkomt met het eten dat je serveert.

Wil je zelf ook je horeca interieur aanpakken maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen zorgen. Je kunt dit namelijk allemaal uitbesteden. Er zijn interieurspecialisten die gespecialiseerd zijn in horeca interieur. Zo zijn er in Nederland een aantal maar er is er één die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: Kaja Interieurs.

Kaja interieurs heeft meer dan 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van de juiste interieurs in horecagelegenheden. Bij Kaja beschikken de stylisten over heel veel ervaring en ze zullen je daarom heel goed kunnen informeren.

Ze snappen dat er een verband moet zijn tussen het eten op de kaart en het interieur. Mensen willen een ervaring, ze willen het gevoel hebben dat ze even ergens anders zijn, ze willen genieten van al het lekkers op hun bord en de ambiance van de plaats waar ze zijn. Bij Kaja interieurs kijken plannen ze daarom altijd een bezoek aan de locatie voordat ze een opdracht aannemen. Ze kijken naar de stad, de locatie en de menukaart. Wat wil je uitstralen? Ga je voor een minimalistische sfeer of juist heel druk en kleurrijk? Spreekt de industriële sfeer je aan of wil je gaan voor iets minder formeels?

Online op hun website kan je al eens een kijkje nemen in hun inspiratie lookbook. Hier zie je verschillende projecten van verschillende horecagelegenheden waarbij ze de styling en het interieur hebben verzorgd. Ook kan je op voorhand al door hun catalogus browsen. Zo kun je selecteren welke kleuren je aanspreken en welke meubels passen bij het idee wat je in gedachten hebt.

Door samen te werken met Kaja interieurs weet je zeker dat je straks een fantastisch mooi interieur zult hebben in je horecagelegenheid!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*