Letselschade Zeeland

Letselschade Zeeland

Letselschade is verschrikkelijk en kan je leven danig op de kop zetten. Een klein moment in je bestaan. Met zo’n grote impact dat het bijna niet verdraagbaar is. Daarom wil je daarvoor natuurlijk ook vergoed worden, want er is een aanzienlijke kans dat je er je hele leven last van krijgt. Daarom wil je ook dat de schade wordt verhaald op degene die het heeft aangericht. Maar welke schade kun je precies lijden, en dus tegelijkertijd ook verhalen en er een beroep op doen? Letselschade Zeeland helpt u hierbij.

 

Verloren inkomsten

 

Misschien ben je door een auto-ongeluk een tijdje niet mobiel en heb je bijvoorbeeld een gebroken been. Dit is erg jammer voor je levensgeluk, want je bent niet mobiel maar tegelijkertijd is de kans dan veel groter dat je dan helemaal niet kunt werken. Bij veel beroepen is het namelijk noodzakelijk dat je gewoon mobiel bent en op een deugdelijke wijze kunt lopen. Dit betekent dus dat je inkomsten verliest, want je bent afhankelijk van de WW en dat is vaak een stuk minder dan de reguliere inkomsten die je normaliter verdient. Dus dit is bijvoorbeeld letselschade die je kunt verhalen.

 

Ziektekosten

 

De gezondheidszorg is niet goedkoop, maar dat is reeds bekend onder de bevolking. Jaarlijks is dit één van de grootste kostenposten van de overheid en daar gaat dus ook veel geld mee gemoeid. Er bestaat een aannemelijke kans dat je veel ziektekosten moet betalen en die wil je natuurlijk ook verhaald zien worden. Het is al erg genoeg als je letsel hebt geleden, maar als ook nog met de gebakken peren zit en ziektekosten moet betalen, dan komt dit extra hard aan en ook een beetje onrechtvaardig.

 

Emotionele schade

 

Naast de materiële schade is er ook nog vrij grote kans dat je emotionele schade hebt opgelopen. Het is natuurlijk niet niks. Een ongeluk kan traumatische ervaringen teweegbrengen die je je hele leven blijven achtervolgen. Dat je zwetend wakker wordt en je je geen raad meer weet. Dat je de dood in ogen hebt gekeken en bang bent dat het in de toekomst weer gaat gebeuren. Of dat je überhaupt al je levenslust kwijt bent. Daar wil je natuurlijk wel voor vergoed worden, dus dat iets waar je dan ook altijd op inzetten. In Nederland is het wel tamelijk lastig om emotionele schade te verhalen. Er zijn namelijk veel zaken waar een rechter naar kijkt, en het is niet zoals in Amerika dat er exorbitante bedragen worden uitgekeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*