Marokkaanse banken

Marokkaanse banken

Heb je al eens van een sedari gehoord? Nee? Dan vertellen we je graag wat dit is. Een sedari is een traditionele Marokkaanse bank. Typerend aan een traditionele Marokkaanse bank is dat het plaats biedt aan veel gasten. Ook komen deze doorgaans in vaste kleuren en patronen. Je ziet veel mint en pastelkleuren terug in sedari’s. Vooral oudroze en mintgroen doen het al jaren zeer goed. Je kunt je eigen sedari ontwerpen en dan kun je natuurlijk ook kiezen voor de kleuren die jou het meeste aanspreken.

 

De traditionele Marokkaanse sedari kan volledig op maat gemaakt worden. Elk detail van de nieuwe Marokkaanse bank kun je volledig zelf bepalen. Welke afmetingen heb je nodig, welke stoffen vindt je mooi en welke kleuren hebben je voorkeur.

Een sedari is een echte eyecatcher.

Binnen Nederland zijn er een aantal bedrijven waar je deze sedari’s kunt laten maken. Je kunt ook standaard Marokkaanse banken kopen maar voor een paar tientjes meer heb je je eigen zelfontworpen sedari. Bij Marokkaansebanken.nl en bladi.nl kun je je eigen sedari laten maken. Beide bedrijven hebben een grote expertise en bieden dezelfde diensten aan.

 

Waarom een Marokkaanse bank

Een Marokkaanse bank is al lang niet meer alleen voor Marokkaanse gezinnen bedoelt. We leven in een multiculturele maatschappij en nemen van alles van elkaar over. De traditionele Marokkaanse bank is perfect voor grote gezinnen of leefruimte met grote aantallen mensen. Er kunnen veel mensen op een bank plaatsnemen en dit zorgt natuurlijk voor veel gezelligheid. Doordat je de banken tegenwoordig volledig zelf kunt ontwerpen zal je ook altijd een bank krijgen die volledig in jouw interieur en woonruimte past. Je hoeft niet per se voor de traditionele Marokkaanse uitvoeringen te gaan. Je kunt tegenwoordig ook opteren voor een modernere versie met een wat strakker design.

 

Stoffering Sedari

Heb je thuis al een sedari staan maar ben je de stof en het design een beetje zat? Geen zorgen, dit kan je ook altijd laten fixen. Bij bladi verkopen ze stoffen waarmee je je bank opnieuw kunt laten stofferen. Dus is het tijd voor een nieuw kleurtje in je interieur maar wil je die mooie Marokkaanse bank nog niet wegdoen? Kies dan voor het stofferen van je oude bank. Zo wordt je oude bank binnen no time een nieuw pareltje in je interieur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*